اقتباس در بازی های رومیزی
* مدرس: صمد خطیبی * دبیر علمی رویداد * هم بنیان گذار گروه باهمزی
٣ سال پیش
u_4144256
6- فقط امیدوارم کل این ماجرا استارتش از ته دل خورده باشه نه به این خاطر که طبق روال معمول پولی و بودجه ای از جایی به جایی سرازیر بشه چرا که ویدیوهایی که این پتانسیل رو داشتن که در یک نوبت و با زمان طولانی تری بارگذاری بشن با تکه تکه شدن تعدادشون زیاد شده تا از لحاظ کمی ظاهر پر و پیمونی داشته باشن...
٣ سال پیش
u_4144256
4- می دونم براتون مهم نیست ولی خواستم بدونید تا الآن امیدم به تمرین ها بود ولی دورنمایی که من الآن می بینم موجب شده قید دنبال کردن این رویداد رو بزنم تا بیشتر از این حرص نخورم بابت این که اون کمکی که فکر می کردم می تونم از این رویداد بگیرم تا باهاش خلأهایی رو که حاصل خودآموزی هستن پوشش بدم، خوش خیالی ای بیش نبوده. و باید با همون کتاب ها ویدیوهای یوتوب که بهم بیشتر می سازه ادامه بدم. حیف و صد حیف از این فرصت که می شد بهتر از این ازش بهره برد.
٣ سال پیش
u_4144256
1- طبق معمول کلاس های آموزشی وطنی 80 درصد توی حاشیه...بابا به خدا کسی که توی مرحله ایه که می خواد بازی طراحی کنه می دونه اقتباس چیه. شکافتن ریشه کلمه یک کار عبثه. این سبک توضیح دادن برای کتابه اون هم بیشتر در سطوح آکادمیک یا برای وقتی که قراره صفر تا 100 یک موضوع توضیح داده بشه نه برای ویدیوی 10 دقیقه ای که خودتون هم چند بار تا سر یک بحث ر وباز می کنید میگید اینجا مجال توضیحش نیست...وقتی مجال نیست یعنی اون 80 درصد رو باید به اصل بپردازید
٣ سال پیش
u_4144256
1- همین الآن تمرینها/سوالات رودیدم و ببخشید که این طور میگم، افتضاح اندر افتضاح...اولا که همون «تعریف کنید» و «نام ببرید»ی که فکرش رو می کردم اومده بود. دوما اصلا معلوم نیست هدف از این تمرین ها چیه! چرا من نوعی که میخوام توی عرصه طراحی فعالیت کنم باید فرضا به خاطر عدم اطلاع از فرایند پیش از چاپ نمره نیارم تا بتونم از آموزش های بعدی - که خدا می دونه واقعا هیچ بهتر هستن یا نه - استفاده کنم؟ مطمئنا داشتن اطلاعاتی در زمینه های مختلف مفیده ولی نباید معیار باشه...چند درصد از طراحان موفقی که توی این رشته تحصیل آکادمیک نداشتن از سیستم های فروش آگاهی دارن؟
٣ سال پیش
u_4144256
2- موضوع تضمین در شعر کلی با لب این مطلب توفیر داره...اونجا استفاده از بیت یا مصرعی آشنا از شاعر دیگه به قصد اعتبار بخشی به شعر و گزاره انجام میشه...تا با خوندن اون مصرع آشنا تاثیرگذاری بیشتر بشه که این قضیه ربطی به اقتباس در بازی نداره
٣ سال پیش
u_4144256
3- در ادامه مورد 1 باید بگم که به شدت احساس می کنم مدرسان در این ویدیوها بیشتر از اون که دغدغه انتقال مفهوم رو داشته باشن حواسشون به اینه که خیلی درست و اتوکشیده و کتابی صحبت کنن که این البته ریشه در ناخودآگاه ماها داره که توی این سیستم آموزشی رشد کردیم...نشون به اون نشون که یکی دوبار آقای خطیبی عبارت «تو حیطه...» رو ب هکار بردن و بعد انگار زنگی توی ذهنشون به صدا در اومده باشه دفعات بعدی تبدیلش کردن به «در حیطه...»...به نظرم خود طرز صحبت کردن آقای فدوتی هم یک کلاس جداگانه برای همه مونه
٣ سال پیش
u_4144256
4- امیدوارم تمرینات و سوالات دیگه به سبک سیستم آموزشی خودمون نباشه که مجبور باشیم مباحث نظری و یک سری تعاریف رو از بر کنیم!
٣ سال پیش
u_4144256
5- از الآن هم مطمئنم که این رویداد هیاهویی برای هیچه و ته تهش ب اکلی حمایت و «همسایه ها یاری کنید» و صرفا برای حفظ ظاهر و این که محصولی برای تبلیغ به عنوان خروجی رویداد وجود داشته باشه یکی دوتا بازی که با توجه به استانداردهای روز، کاملا معمولی به حساب میان تولید میشهکه نه اون بازی، بازی میشه و نه اون کسی که صرفا با این ویدیوهای به ظاهر آموزشی و مشارکت جمعی بازی ای رو طراحی می کنه، ازش طراح درمیاد. این خط و این هم نشون!
٣ سال پیش
u_4144256
2- از بین اون هایی که آگاهن چقدرشون از همون اول و بدون خوردن خاک این عرصه آگاهیشون رو کسب کردن؟ اصلا چقدر این آگاهی در طراحی اولین بازی هاشون تعیین کننده بوده؟ اون «زمان طولانی» ای رو که صرف تهیه محتوا کردید منجر به این شده که هدف گذاریتون تربیت افراد همه فن حریف باشه؟ خوب یا بد الان دیگه مثل دوره نیوتن و ابن سینا و خوارزمی نیست که بخواد توی چند زمینه عالم باشه. اصلا لزومی هم نداره.
٣ سال پیش
u_4144256
3- غیر از تمرین های مربوط به طراحی بقیه صفر مطلقن. درستش این بود که هر کسی موقع ثبت نام هدفش رو عنوان می کرد و با توجه به اون گروه، به سوالاتی پاسخ می داد مثلا اگر کسی می خواست توی تولید پا بگذاره سوالات مربوط به این حوزه رو جواب می داد.